DA ASPORTO

DA ASPORTO Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1772 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Asporto. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 9:15 Vlotte en zeer correcte levering. Pizza's en brood waren nog goed warm en heel goed van smaak. Wij gaat hier vaker bestellen.
19 jun 2022 om 21:42 Prima pizza’s en snel bezorgd.
18 jun 2022 om 21:47 Prima Ook prijs kwaliteit en hoeveelheid Super vriendelijke bezorging en op de aan gegeven tijd zelf op zaterdag avond
17 jun 2022 om 9:28 Zoals altijd weer helemaal top! Hete pizza's, goed belegd en snelle levering.
13 jun 2022 om 19:55 Prima pizza en heerlijke pasta. Snelle bezorging.
13 jun 2022 om 10:21 Precies op tijd en weer super kwaliteit, kortom heerlijk.
12 jun 2022 om 23:52 Precies de tijd die ze aangaven Pizza,s waren heerlijk Maar je betaal extra voor dingen extra op de pizza die toch tegenvallen Of er niet bij zitten
11 jun 2022 om 9:04 Ales prima.
10 jun 2022 om 20:26 Pizza’s waren heerlijk. Goed warm. Bezorging perfect
10 jun 2022 om 10:48 Lekker eten met royale porties. Wij bestellen hier vaak pasta, maar de pizza's zijn ook erg lekker. In de middag besteld voor de vroegste bezorgtijd en was exact op tijd.
9 jun 2022 om 22:00 In de app stond dat het 20-45 minuten zou duren. Na 90 minuten gebeld, de pizza was toen bijna klaar, kon geen excuus vanaf. Na 1 uur en 3 kwartier was de pizza er eindelijk. Pizza was wel lekker, de pizza met roomsaus erg slap/vochtig in het midden
9 jun 2022 om 21:08 Eerst word ik na een uur gebeld dat er iets mis is gegaan met mijn bestelling. Het eten was er toen binnen 20 minuten. En daarna werd ik weer gebeld, dat mijn telefoonnummer niet klopte en dat ze dus niet konden bezorgen…ik zat al te eten….raaarrr!